Wilmas Mamma -

bara mamma som är vaken...

Sitter här i sängen och har kollat  på lite jobb, har faktiskt skickat iväg 2-3 mail på jobb som lät intressanta och som jag kanske har en chans att få!

har sträckt mig så långt att jag nu även söker heltidstjänster, får  jag ett sånt jobb så kommer Wims faster M upp till Sthlm och tar hand om Wim medan jag och D jobbar. Får se hur det går, bara att hålla tummarna!

Idag har Wim och jag varit på öppna förskolan i Fullersta med föräldragruppen, eller papporna och så jag =O).
Wim yrde runt som vanligt klättrade upp och åkte rutchkana ner och så om igen! Hon ramlade bara en gång, blev lite ledsen men ville lika fort ner från mammas famn. Hon har så mycket spring i sina små ben.

Man märker liksom att hon förstår mer och mer för jag slängde ut lite i förbi gående att vi snart skulle gå och möta pappa och Wim säger: "pappa" och går mot ytterdörren och står där och väntar på att vi ska gå. Super söt! Just nu är hon i fasen att hon avgudar pappa och det är pappa för hela slanten nästan... Hon skiner alltid upp som en sol när hon ser D när han kommer hem. Är nästan så att jag önskade att hon kunde göra så för mig också. Men det kommer väl det också!

Nä, nu är klockan över tolv, borde kanske ta och sova för natten så man orkar med Vilda Wilma imorgon/idag också!

Natti natt på er!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Kul med öppna förskola, vi hade också tänkt att gå i dag hos oss men då sessan fortfarande är krasslig så får det vänta lite!Hoppas ni får en mysig dag! Kram Jenny

2009-02-24 @ 14:28:15
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0