Wilmas Mamma -

Påhälsning av polisen...

Idag fick vi besök av Daniels bror Johan och hans fru Ida. Var väldigt trevligt, var väldigt länge sedan vi träffades i och med att de bor i Falkenberg så blir det inte så ofta! Gillar båda väldigt mycket, super mysiga personer. Skulle vara skoj att träffa dem oftare. Både är super gulliga med Wilma (är i för sig Wilmas faster M / farbror T och morbror J / moster E också).

Johan och Ida har oxå en liten (stor) vovve som heter Wicca. De som känner Wilma vet att hon är galen i hundar, så även denna gång. Stackars Wicca var nog ganska glad när de skulle gå, Wilma vägrade lämna henne i fred. Hon var på och skulle klappa Wicca hela tiden. Inte en enda gång visade Wicca på något sätt att hon var irriterad annat än att hon gick och försökte gömma sig från Wilma, men hon skällde inte överhuvudtaget någon gång när Wilma gjorde något! =O)

Wilma och Wicca för ca ett halvår sedan! Wilma ca 9 månader!

Wilma o Wicca för ca ett halvår sedan. Wilma var ca 9 månader då!


Nu i kväll så fick vi lite påhälsning av polisen.
Började med att jag hörde hur det var någon som öppnade vårt brevinkast och det i sig är väl inte så konstigt men att de hände två gånger ganska nära på varandra tyckte jag var lite skumt. Så Daniel fick gå och kolla i titthålet och då hade även vår närmaste granne märkt det och öppnat dörren. Så då gjorde Daniel det också och direkt började både jag och Wilma hosta och jag kände hur det kliade i halsen. Kändes som om det var rök i trapphuset eller liknande. Bad Daniel stänga dörren och ungefär samtidigt så kom det en polis och frågade lite om vi hade bränt något eller så. Vilket vi inte hade. Daniel tyckte det luktade som tårgas. Får väl se om vi får veta vad det var för något. Känner fortfarande av att det kliar i halsen. *inte roligt*

Med andra ord en händelserik dag!

Kommer nog troligtvis vara hemma i morgon. Så om någon är ledig är det bara att höra av sig så kanske det kan hittas på något!

Kramar från mig!

Kommentarer
Postat av: Malin

Oj! Det låter läskigt med en okänd doft i huset som man bor i. Typsikt nog så är jag inte ledig imorgon :-) Vad ska ni hitta på i påsk då?

2009-04-06 @ 21:54:17
URL: http://wikisgirl.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0