byte av blogg...

Jag har  beslutat mig för att byta bloggsida, pga många anledningar. Ni som vill ha den nya adressen får fråga.

Har redan bröjat blogga där så bäst att ni skyndar er!

kram på er alla

en fredag jag inte ser framemot.

De senaste veckorna har varit riktigt upp och nervända. För två veckor sedan så fick jag det jobbiga beskedet att min farbror hade gått bort. I cancer precis som pappa. Vilket inte direkt gör saken lättare.

Nu på fredag är det då dags för begravning. Inget jag direkt ser fram emot av många anledningar. Mer behöver inte sägas.

Sen från begravning i Åmål till dop i Slöinge/Falkenberg på söndagen. Med andra ord så har jag en intressant helg framför mig.

Jag berättar i nästa vecka hur det gick.

hoppas ni får en bra helg!

kramar


saknad...

Från och med denna vecka så går Wilma 15 timmar i veckan på dagis. Så hon kommer vara på dagis tisdag, onsdag och torsdag och hemma med mig de övriga dagarna.

Nu i helgen var vi och hälsade på Daniels mormor och morfar uppe i Älvkarleö. Kan ju säga att vi hälsade på Daniel mamma och Svante oxå i och med att de har sitt landställe där.
Helgen började inte direkt bra för min del. Fick redan på fredags kvällen reda på att min farbror Lennart hade gått bort tidigare på eftermiddagen. Så det drog ner stämmningen för min del. Jag försökte mitt bästa med att försöka vara glad och så men är liksom svårt när man fått ett sånt stort besked.
Ut över det så var helgen väldigt trevlig. Jag försöker verkligen och jag hoppas även Daniels mor gör det, även om jag ibland får känslan att hon inte tycker om mig.

Aja, nu väntar vi bara på att få reda på när begravningen ska gå av stapeln.

Imorgon ska jag lämna wilma på dagis och sedan åka till arbetsförmedlingen i Huddinge.

ta hand om varandra!
kramar


RSS 2.0