Bröllopsdagen 4/7 - 2009 (del 1)

Nu var det ju ett tag sedan jag blev Fru Hallander men jag tänkte jag skulle försöka skriva ner hur vår dag blev.
Har än så länge inte fått in så mycke bilder så det kommer lite senare!

Dagen började redan kl 7 då vi vakande och gick upp. Det första vi gjorde var att byta sängkläderna till alldeles nya fräsha lakan som vi köpt samma vecka! Sedan hoppade jag in och duschade medan Daniel var ner till porten och släppte in Veronica (min ena tärna) och hår & smink - tjejen Caroline. Åt en gemensam frukost när Sara (min andra tärna) och Danne (Daniel´s "bestman") sedan satte Caroline igång med min sminkning. Som jag blev super nöjd med! Under tiden så sminkade Sara och Veronica sig själva.
Sedan fortsatte vi med håret blev en halvuppsättning med hårspännen och massor med lockar! Blev också där jätte nöjd och fick vara med och bestämma hur jag ville ha det och Caroline var lätt att diskutera och prata med så är nog också mycket därför som jag blev så nöjd!

När allt det var klart så fick jag lite tid att få ner lite fil och flingor så att jag inte skulle svimma av för lite näring.
Sedan var det dags att sätta på sig de sexiga underkläderna som Daniel inte skulle få se förän senare på kvällen. Och det var kanske inte det lättaste så det var ju tur att jag hade mina tärnor och att vi känner varandra så pass bra att man kan be varandra om vad som helst. =O)
Klänningen var ju inte så lätt att få på sig heller och att få på sig skorna med klänning och underkjol var en ny upplevelse.
När jag väl fått på mig allt och Daniel var klar så var det dags att gå ner till taxin som hade kommit för att köra oss till kyrkan.Tror jag tar denna berättelse i olika delar annars kommer inläggen bli väldigt långa och inte säkert ni orkar läsa allt!

Kram på er!

Besök på Barnadiset

Idag åkte vi iväg med Malin till ett inomhud lekland som heter Barnadiset som ligger i Högdalen.
Malin känner ingen annan som har barn så hon tar tillfället i akt när Wilma fortfarande är så liten. Vi kom dit strax efter 10 och då var det inte så många barn och vuxna där än.
Wilma blev helt salig och överlycklig och sprang iväg på en gång när vi kom innanför dörrarna. Det fanns en kuddhörna med stora kuddar att leka med och bygga kojor och liknande. Sen fanns det ett bollhav, hoppborg, hoppkana, trehjulscyklar och en "klättertorn" med avslutande rutchkana.
Wilma hade super kul och sprang omkring lite överallt. Hon var inne i bollhavet men tyckte det var lite läskigt med alla bollarna som gjorde att hon inte riktigt kunde stå upp. Roligast var nog kuddhörnan och "klättertornet" med avslutande rutchkana.Wilma och mamma Carina klättrar upp till rutchkanan.

Eftersom vi var tre vuxna med så var alltid en som följde med efter Wilma för att ha lite koll. Så när hon klättrade i "tornet" och åkte rutchkana så klättrade och åkte hon med någon av oss för de andra ungarna hade inte så stor koll på vilka som klättrade eller åkte så man kunde lika gärna bli pååkt.Sen så åker man rutchkana.

Sen var ju inte alla föräldrar de bästa på att hålla koll på sina ungar. Framför allt en pappa, som hade en son och en dotter nästan i Wilmas ålder, verkade inte bry sig ett dugg om sina barn. Han satt mest med sin mobil och messade. Medan sonen och dottern fick klara sig bäst de ville och en gång fick till och med Malin hjälpa dottern upp ur det som kallades Babyland, där alla bäbisar fick leka. Sånna föräldrar förstår jag mig verkligen inte på och jag blir nästan arg!

Men men... lovar att det kommer lite berättelser om både bröllop och bröllopsresa lite senare.

kram på er alla

Fler bilder från dagen.Åker med MalinKlättrar med MalinTill slut behövs en vätske paus hos pappa!

Gift kvinna...

Så var man en gift kvinna, en ärbar kvinna.
Och, vill ni veta en hemlighet?! Det känns inte så särskillt annorlunda, bortsett från att jag nu mera heter Hallander precis som Daniel och Wilma gör. Och även att jag nu har två ringar på mitt vänstra ringfinger och att jag med rätt kan kalla Daniel för min man!

Igår ringde jag om att de skulle byta namnet på dörren. Så nu mera står det "Hallander C&D". Känns underbart skönt! Nu ska jag bara ringa runt till en hel del och be dem ändra mitt efternamn. Sen så måste jag fixa nytt legg och andra kort. Men det löser sig med tiden!

I måndags så kom vi hem från bröllopsresan som var helt underbar med undantag från en del av maten. Har inte riktigt landat varken efter bröllopet eller bröllopsresan så ni får lov att vänta lite med en full uppdatering om de två händelserna!! Hoppas ni har tålamod att vänta!

kram på er alla

Ha den ära på mig!

ha den äran på mig, ha den äran på mig!


Min födelsedag idag och bröllop imorgon och blivande mannens födelsedag på söndag!

Tyckte det kändes lika bra att pricka in allt runt samma datum! =O)


Nerverna sitter lite grann på utsidan men är konstigt nog mindre nervös i dag än jag var igår!   :-/

Fixade mina naglar idag så att de är fina tills imorgon, kändes nödvändigt i och med att folk kommer vilja titta på ringen och det blir inte snyggt med sönder trasade naglar!


Lovar att berätta hur vår dag var!! Vet dock inte om jag hinner göra det på söndag i så fall får ni hålla er till tåls tills vi kommer tillbaka från bröllopsresan nästa måndag! Åker ju nu på måndag så.... ska bli riktigt skönt måste jag säga!
Wilma får stanna hemma med Mormor och Farfar!

ha en super bra helg nu!!!
Kram på er!


RSS 2.0