Wilmas Mamma -

Besök på Barnadiset

Idag åkte vi iväg med Malin till ett inomhud lekland som heter Barnadiset som ligger i Högdalen.
Malin känner ingen annan som har barn så hon tar tillfället i akt när Wilma fortfarande är så liten. Vi kom dit strax efter 10 och då var det inte så många barn och vuxna där än.
Wilma blev helt salig och överlycklig och sprang iväg på en gång när vi kom innanför dörrarna. Det fanns en kuddhörna med stora kuddar att leka med och bygga kojor och liknande. Sen fanns det ett bollhav, hoppborg, hoppkana, trehjulscyklar och en "klättertorn" med avslutande rutchkana.
Wilma hade super kul och sprang omkring lite överallt. Hon var inne i bollhavet men tyckte det var lite läskigt med alla bollarna som gjorde att hon inte riktigt kunde stå upp. Roligast var nog kuddhörnan och "klättertornet" med avslutande rutchkana.Wilma och mamma Carina klättrar upp till rutchkanan.

Eftersom vi var tre vuxna med så var alltid en som följde med efter Wilma för att ha lite koll. Så när hon klättrade i "tornet" och åkte rutchkana så klättrade och åkte hon med någon av oss för de andra ungarna hade inte så stor koll på vilka som klättrade eller åkte så man kunde lika gärna bli pååkt.Sen så åker man rutchkana.

Sen var ju inte alla föräldrar de bästa på att hålla koll på sina ungar. Framför allt en pappa, som hade en son och en dotter nästan i Wilmas ålder, verkade inte bry sig ett dugg om sina barn. Han satt mest med sin mobil och messade. Medan sonen och dottern fick klara sig bäst de ville och en gång fick till och med Malin hjälpa dottern upp ur det som kallades Babyland, där alla bäbisar fick leka. Sånna föräldrar förstår jag mig verkligen inte på och jag blir nästan arg!

Men men... lovar att det kommer lite berättelser om både bröllop och bröllopsresa lite senare.

kram på er alla

Fler bilder från dagen.Åker med MalinKlättrar med MalinTill slut behövs en vätske paus hos pappa!

Kommentarer
Postat av: Bröllopsbloggen

åhh va härligt de dära ser ut...

hoppas att allt är bre med er?jag va med på lekland i måndags med mina finns bilder i mammabloggen om du vill kikakram

2009-07-24 @ 21:59:05
URL: http://brollopsbloggen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0